Ikwilzitzakken.nl

Quality time en ontspanning is iets dat wij altijd erg op prijs hebben gesteld. We werken graag hard, maar we genieten ook graag volop! Iedereen moet iets doen om een boterham te verdienen, waarom dan niet iets super leuks doen?

Over Ikwilzitzakken.nl

Dit is exact wat wij in 2013 (toen het allemaal begon) dachten toen we op zoek gingen naar mooie en vooral leuke producten voor een webwinkel. Met veel passie verkopen wij nu producten waar wij zelf ook heel blij van worden, dat is erg gaaf. Het is fantastisch om constant op zoek te gaan naar geweldige producten van goede kwaliteit, zodat wij onze klanten ultieme ontspanning kunnen bieden.

Even weg van alle stress, deadlines en tijdsdruk. Dat doet een mens goed, geloof ons. Wij zijn inmiddels helemaal Zen. Ons team is onze kracht, we vullen elkaar aan waar nodig. Dat is het recept in de beste, leukste en meest kwalitatieve online zitzakken winkel van Nederland.

Levering
De levering zal in principe plaatsvinden binnen de aangegeven termijn, te zien op de pagina van het product. Een aantal producten verzenden wij direct vanuit het magazijn in Duitsland, de de internationale logistiek kan het voorkomen dat een product soms iets langer op zich laat wachten.

Verzendkosten
Bezorging van jouw bestelling is altijd gratis voor Nederlandse en Belgische afleveradressen.

Afleveradres
Bij het plaatsen van een bestelling heb je de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. Je kunt je bestelling laten bezorgen op je werk, of als cadeau bij een goede vriend of familielid.

Niet thuis
Als je niet thuis bent zal de bezorger de bestelling bij de buren aanbieden of de volgende dag terugkomen. Het is ook mogelijk dat de bezorger een briefje achterlaat met het verzoek om een afspraak te maken.

Ruilen of retourneren
Jouw zitzak of poef niet geheel naar wens? Je kunt jouw aankoop bij ons altijd gratis retourneren, wel zo makkelijk.
Vraag ons naar het retouradres, dit kan afwijken.

Retourinformatie:
Er geldt een retourrecht van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening, retourneren is dus gratis voor jou als klant. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Adres van Ikwilzitzakken.nl

Ikwilzitzakken.nl

Duifpolder 92
Amersfoort, Utrecht 3825 JE
Nederland
Telefoon: 0853030828
E-mail: klantenservice@ikwilzitzakken.nl
URL: https://meubelwinkelxl.nl/locations/ikwilzitzakken-nl/
Btw-nummer: NL235905902B01
Kamer-van-Koophandelnummer: 60474858

Ikwilzitzakken.nl Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00

Route naar Ikwilzitzakken.nl

  • Ikwilzitzakken.nl

Route

Jouw locatie: